↓ sidens fod

 
 
 
Italien

ANNA MINARDO er født i Rom i 1945. Hun studerede arkitektur ved Academy of Fine Arts i Rom. Fra 1968 til 1972 boede hun i Nordamerika og arbejdede som indendørsarkitekt ved større arkitektvirksomheder i Boston. Hun har arbejdet med og interesseret sig for kunst og arkitektur, maleri, skulptur, mosaik, konceptuelt design og organisation af rum. Hendes værker findes i private samlinger i Tyskland, Canada, Japan, Italien og Australien og har været udstillet i Rusland.

I 1992 blev Anna Minardo tilbudt et fellowship i Autralien for at lede en måneds mosaik-workshop, der havde til formål at uddanne og videreuddanne mosaister og styrke mosaikkens profil som kunstmedium i Australien, særligt i arkitektonisk sammenhæng. Hun har siden haft adskillige opgaver i Australien og bor og arbejder nu både i Australien og Rom. Begge steder holder hun atelier'er i gang og flyver jævnligt over tre kontinenter for at arbejde begge steder.

Kunstnerens »statement« i 2007:

Kunst er mit liv. Min kunst søger konstant efter sand essens. Jeg føler mig tvunget til at fange sjælen af det, jeg vælger at udtrykke, hvad enten det er maleri, tegning, skulptur eller mosaik. I mine mosaikker forsøger jeg at opleve spontaneitet, at integrere både fortid og nutid, men på basis af den antikke bevægelse. (Andamento)
  • Søg billeder af Anna Minardos mosaikker her.


Forside Oversigtsside

↑ sidens top