↓ sidens fod

 
 
 
England

Den britiske kunstner CLEO MUSSI blev uddannet i tekstiler ved Goldsmith’s College of Art i London, hvor hun var samtidig med kunstneren Damien Hirst. Hendes arbejde er kendt for sin fantasifulde og opfindsomme anvendelse af genbrugsporcelæn og -fliser. Som selvlært mosaist er kunstneren i stand til at udforske mosaikmediet uden at være bundet af de traditionelle regler.

Cleo Mussis udstillinger er ofte kæmpe-installationer på op til hundrede enkelte elementer. Det fortællende i hendes arbejder hidrører fra den keramik, som hun anvender. Hun anvender fortrinsvis genbrugsmaterialer i sine arbejder. Kombinationen af fabriksmærker og glaserede overflader har foruden deres funktionelle rolle også til formål at reflektere design stil og moder i Britisk keramikhistorie, inklusive dekoreringsformer på tværs af klasseskel. Kinesisk keramik imod Wedgewood, Poole ved siden af japansk porcelæn, og Staffordshire forener sig med Homebase og skaber en unik og broget samling af kunstværker.

Humor, stofvirkning og farve i overflod — tilskueren bliver belønnet med en indre betagelse, der rører ved en dybt liggende, sensuel oprindelighed.

  • Søg billeder af Cleo Mussis mosaikker her.


Forside Oversigtsside

↑ sidens top